Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tagok és feladatkörök

Szigetmonostor Község Önkormányzatának képviselő-testületi tagjai, kiegészülve a testület által választott úgynevezett külső tagokkal, három önkormányzati bizottságban végzik a testületi döntések előkészítő munkáit. A különféle bizottságok a határozat- illetve rendelethozatal előtt, az aktuális napirendi pontokat megtárgyalva, javaslatot tesznek a testületi ülésen a döntésre. A képviselő-testület ennek fényében hozza meg a döntést, elfogadva vagy elutasítva a bizottságok javaslatát. Az alábbiakban Szigetmonostor Község Önkormányzatának bizottságait mutatjuk be, a tagokkal és a bizottságok feladatainak rövid ismertetésével.

Szociális és Egészségügyi Bizottság

Szociális és Egészségügyi Bizottság
A "Tovább" gombra kattintva a Szociális és Egészségügyi Bizottság tagjaival, a bizottság elérhetőségével, feladatköreivel, munkaterületeivel ismerkedhet meg.

Tovább

Pénzügyi és Fejlesztési Bizottság

Pénzügyi és Fejlesztési Bizottság
A "Tovább" gombra kattintva a Pénzügyi és Fejlesztési Bizottság tagjaival, a bizottság elérhetőségével, feladatköreivel, munkaterületeivel ismerkedhet meg.

Tovább

Ügyrendi, Kommunikációs és Közlekedési Bizottság

Ügyrendi, Kommunikációs és Közlekedési Bizottság
A "Tovább" gombra kattintva az Ügyrendi, Kommunikációs és Közlekedési Bizottság tagjaival, a bizottság elérhetőségével, feladatköreivel, munkaterületeivel ismerkedhet meg.

Tovább

Back to top