Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

2020 rendezvények

Követés a facebookon

Együtt az egészségért

Programjaink

2018. június 23-án kerül megrendezésre a Szentendrei-sziget legrégebbi, több mint 20 éves hagyománnyal rendelkező rendezvénye, a szigetmonostori Szent Iván-éj. Egy kicsit másként (mint az elmúlt évtizedekben). A korábban egész napos, Szent Iván-nap nevet viselő, elsősorban hagyományőrző esemény az évek során egy "kicsit" átalakult. Részletek a címre kattintva!

 

Aalkalmazkodva a Dunakanyar egyre szélesedő rendezvénykínálatához, egy időben szűkebb, de annál jelentősebb, szélesebb körben is figyelmet érdemlő, díjmentesen látogatható eseményt kínál a szigetlakók és a "Dunán túlról" érkezők számára egyaránt.

2018-ban hazánk egyik legmeghatározóbb könnyűzenei nagyágyúja, az ANNA AND THE BARBIES lesz a szigetmonostori Szent Iván-éj vendége, az elmaradhatatlan tűzijáték mellett a legbulizósabb magyar bulizenekar, a Bananas együttes szórakoztatja hajnali 2 óráig az érdeklődőket.

A könnyűzenei programok mellett a szigeti gasztronómia is bevetésre kerül: a Borkas, Szittya Pita, Lemon Bár, Briga Burger, sörkülönlegességek, Faluház büfé és drink bár segít az ellazulásban az év leghosszabb napján. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, szigeten innen és túl egyaránt! Kapunyitás: 19.00 órakor Mert kell egy hely...

A rendezvény facebook eseménye itt érhető el!

 

Megosztás