Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

2020 rendezvények

Követés a facebookon

Együtt az egészségért

Programjaink

A Szentendrei szigeten közösségi futás lesz. Négy komp között van egy település, amit Szigetmonostornak hívnak. Az irányítószáma 2015. Éppen ezért ebben a csodálatos természeti környezetben 20,15km lefutásával és négy komp-állomás érintésével szervezünk egy közös futást, hogy a sziget-érzés a távok teljesítése során is meglegyen. Részletek a címre kattintva!

 

Vegyes terepre készüljetek: öreg falusi utak, gát, erdő, mindez a Duna ölelésében.

A frissítés batyus és helyiek által kínált elemózsia. Ha egyéni frissítőket hoztok, akkor a megfelelő km-hez tartozó autó kiviszi a frissítőpontokhoz. Amikből a tervek szerint öt lesz. Ezeket az általatok hozott földi jóval kívánjuk feltölteni, ami megmarad, a célban együtt felfaljuk. Lehet bármi, amit szívesen látnál és lehet olyan, amit másnak is szánnál.

Időmérés: Ha hozol órát, lemérheted. Közös futás lesz a tájban, a táv megtétele és az együttlét lényegesebb. Mind a négy komp állomáson megnyitunk wc-t, a környékbeli nyaralókat ne sokkoljuk az efféle területjelöléssel. Gyülekezés (parkolás), Rendezvényközpont, Rajt és Cél a Horány-Alsógöd kompállomás melletti Piac téren.

Rajt: 10:00 óra

Táv: 20,15 km, mert idén van Szigetmonostor éve

A négy kompot összekötő útvonal: Nagydunasétány-Szentendrei út-Fő út - Kisduna oldali gát - Rév utca - Kossuth utca - Zrinyi utca - Monostori út. (Ez még változhat, e-mailben mindenképpen szolgálok részletekkel.)

„Menetrend”: Két kört futunk. Km-ként megjelöljük a távot és lesznek útbaigazító nyilak is. Csapatokat is örömmel látunk, de minden csapattag egyenként regisztráljon, a váltóhelyre viszont magatoknak kell kijutnotok. Erre leginkább alkalmas helyek a frissítőpontok lehetnek.

Szintidő: amíg az utolsó futó be nem érkezik.

Nevezési díj: 2015 Ft. Az átutalás UNICREDIT: 10918001-00000018-24610004 számlaszámra történhet. Ez a Pilisi Pegazus SE számlaszáma, az ő segítségükkel is jött létre ez a rendezvény és közösség. A közlemény rovatba kérjük, írjátok be a neveteket vagy a csapat nevét és a „Négy komp” kifejezést!

Regisztrálni: A www.futas.net online. A nevezést a Fővárosi Vízmű és dunai védmű területek megóvása érdekében 300 főnél lezárjuk. Mindezt 2015 szeptember 7-ig tehetitek meg.

Rajtszámátvétel: A futás napján, a helyszínen (Horányi Piactér) lehetséges. Online nevezettek 8:00 -9:30 között vehetik át. 9:30 9:50 közt azon futók rajtszámát vehetitek át, akik nem jöttek el.

Egyéb információ: a facebook\4 komp oldalon illetve Sarkadi Sándornál a 70/ 3161897 telefonszámon.

Rendező: Pilisi Pegazus Se

Főszervező: Sarkadi Sándor

Végezetül de nem utolsó sorban: a befolyt összegből a helyi református gyülekezetet szeretnénk támogatni.

 

 

Megosztás