Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Együtt az egészségért

Programjaink

Both Zoltán vadállatbefogó, a magyar Ace Ventura tart előadást böliseknek, ovisoknak, sulisoknak Szigetmonostoron a bölcsődében és a Faluházban, 2016. március 3-án! Vadállatbefogó – érdemes ízlelgetni kicsit ezt a szót, hiszen közel sem mindennapi foglalkozást takar. Részletek a címre kattintva!

 


Ha beütitek a Google keresőjébe, az összes találat ugyanarra a személyre mutat: Both Zolira, aki lassan másfél évtizede foglalkozik hivatásszerűen. 2000 óta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság eseti megbízási szerződéssel foglalkoztatja. Az elkóborolt skorpiók, óriáskígyók, madárpókok, aligátorteknősök és hasonló egzotikus állatok kézre kerítésére. A magyar Ace Venturának is hívják. Emellett iskolákba, óvodákba is jár rendhagyó környezetismeret, biológia órákra a hüllőivel, egzotikus állataival. Ami fontos, hogy az adott korosztályhoz igazítja az előadásait, így mindenkinek olyan részletességgel mutatja be az állatokat, hogy az érdekes és emészthető legyen.

Both Zoltán előadásai, bemutatói által, minden bizonnyal különleges élményben lesz részük a Szigetmonostoron élő és tanuló gyermekeknek, pedagógusoknak!


Szigetmonostor Faluház


Megosztás