EuroVelo 6

Monostori bölcsőde

Monostori programok

Bursa Hungarica

Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Követés a facebookon

Követés a facebookon

Szigetmonostor Faluház

Információk az intézményrőlKözségünkben évente közel 100 rendezvény kerül lebonyolításra, melyeket Szigetmonostor Faluház mellett a helyi közoktatási intézmények és civil közösségek szerveznek és bonyolítanak le. Az eseményeket folyamatosan közzé tesszük weboldalunkon, melyekről ide kattintva tájékozódhat a Tisztelt Látogató!

Intézményünk számos szakkört, közösséget működtett, ugyanakkor több helyi civil szervezetnek is otthont ad. A cikk címére kattintva ismerheti meg állandó programjainkat, a programok időpontjait az intézményben tevékenykedő közösségek elérhetőségeit.Az intézmény elérhetőségeit, a Faluház munkatársait a címre kattintva ismerheti meg.
 

Kedves Szigetmonostor Faluház Látogató! A címre kattintva ismerheti meg a 2009-ben alapított Szigetmonostor Faluház aktuális nyitva tartási rendjét, azon belül a Községi Könyvtár és a Faluház büfé nyitva tartását.

 

 

Településünk könyvtára Szigetmonostor Faluház intézmény keretein belül működik. A címre kattintva tájékozódhat a Községi Könyvtár alapvető működésével kapcsolatos információkról: nyitva tartás, szolgáltatások, folyóiratok listája, beiratkozási- és kölcsönzési rend.