Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Közterület-felügyelő
Lukács Anikó
Cím: Polgármesteri Hivatal
2015 Szigetmonostor, Fő u. 26.
Tel.: 06 70 503-8599
e-mail: kozteruletfelugyelo@szigetmonostor.hu

Letölthető a tűzcsapok elhelyezkedését mutató térkép

A Fővárosi Vízművek térképén látható a településen található összes tűzcsap pontos elhelyezkedése. A vízvételi helyek ismerete kiemelten fontos az esetleges tűzesetek hatékony és gyors felszámolása érdekében. A térkép ide kattintva tölthető le.

Közterület és felügyelet

Szigetmonostor Képviselő-testületének kiemelt feladatai között szerepel a település képének fejlesztése és a közterületek állapotának javítása. Ide tartozik egyebek mellett a településképet meghatározó épületek állagának megóvása, illetve megújítása az örökségvédelmi programon belül, valamint az utak és járdák rendbetétele, a közterületek használatával kapcsolatos rend és a köztisztaság fenntartása. A Képviselő-testület tájékoztatóját ide kattintva olvashatják el.

Tájékoztatás a közösségi együttélés alapvető szabályairól

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. § (4) bekezdés d) pontjában kapott felhatalmazás alapján rendeletben szabályozhatják az önkormányzatok a közösségi együttélés alapvető szabályait, valamint ezek elmulasztásának jogkövetkezményeit. A tájékoztatót ide kattintva ismerhetik meg.

Tájékoztatás a közúti közlekedés szabályairól

Tisztelt Lakosság! Szeretnénk Önöket tájékoztatni a KRESZ (a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM–BM együttes rendelet) fontosabb előírásairól, tekintettel arra, hogy tapasztalataink szerint nem mindenki alkalmazza megfelelően azokat, ugyanakkor a békés, rendezett és biztonságos egymás mellett élés érdekében mindez elengedhetetlen.  A tájékoztatót ide kattintva tekinthetik meg.

Back to top