Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

A szél ne a szemét szagát, hanem a változás illatát hozza

Kedves szigetmonostori közösség!

Ahogy arról már bizonyára mindenki értesült, 2022. június 14-én egy nyílt polgármesteri levelet küldtünk a DTkH Nonprofit Kft. (DTkH) számára, melyben a hosszú idő óta tapasztalható problémák azonnali megoldására, a nemmegfelelő gyakorlatok haladéktalan felszámolására és a szerződésben vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítésére szólítottuk fel a közszolgáltatót. Ez a levél az első lépés volt azon az úton, amely a hosszú idő óta húzódó gondok megszüntetését célozza.

A következő lépés megtételéhez szeretnénk a közösség támogatását is kérni. Fontos, hogy az önkormányzat visszajelzéseit lakossági nyilatkozatok is kísérjék, melyek valódi mennyisége sokkal valósághűbb képet fest a jelenlegi hulladékgazdálkodási állapotokról. Ezért annak érdekében, hogy minél több hivatalos, rögzített és iktatott lakossági bejelentés álljon a rendelkezésünkre, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a tapasztalt problémákat – legyenek azok bármilyen természetűek is –, ne csak az önkormányzatnál jelentsék be vagy a közösségi médiában adjanak neki hangot, hanem a DTkH ügyfélszolgálatán is számoljanak be róla. Ezt a +36 28 561 200-as telefonszámon tehetik meg, ahol a beszélgetés megkezdése előtt kapnak majd egy hívásazonosítót. Kérjük, hogy ezt a számot küldjék majd el nekünk is a kacso.daniel@szigetmonostor.hu e-mail címre.

Természetesen a problémák megoldásában továbbra is készséggel állunk rendelkezésükre akár a már említett e-mail címen, akár a +36 30 485 9895-ös telefonszámon.

Támogatásuk előre is köszönjük!

Kacsó Dániel

környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási vezető

Back to top