Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

dr. Gotthard Viktor

független önkormányzati képviselő


1977-ben születtem, nős vagyok, 4 gyermek büszke édesapja. Feleségemmel, Németh Tamarával 1999. óta élünk Szigetmonostoron a családi házunkban, de mellette több földön és tanyán is foglalatoskodunk a családi gazdálkodásunkban. Azóta sem bántuk meg, hogy ideköltöztünk, közös életünk egyik legjobb döntése volt. Édesanyám a Vitéz család sarjaként itt született Szigetmonostoron, de később a család Budapestre költözött, így magamat „mentgyütt”-nek tartom.

Műszaki és kereskedelmi vezetőként dolgozom egy 100%-ban magyar tulajdonú gépfejlesztő és gépépítő vállalatnál, ahol én felelek a fejlesztés a termelés és a projektek kivitelezése mellett a kereskedelmi feladatok összefogásáért. A végzettségeim: gépészmérnök, gépészeti tudományok doktora (PhD), külkereskedelmi üzletkötő. Sokat foglalkozom és dolgozom emberekkel: kollégákkal, vevőkkel és partnerekkel – az itt szerzett tapasztalatoknak a képviselői munka során is jó hasznát veszem.
Szeretem az itteni életet, az összetartó közösséget és a békés, nyugodt környezetet. Mindemellett számos javítási és fejlesztési gondolatom van a térségünkkel kapcsolatban, de mások jobbító ötletei mellé is oda tudok állni. Alapelvem, hogy kizárólag a pozitív hozzáállás, a megoldás keresése és a tenni akarás visz előre. Előre kell nézni és haladni, tenni hiszen előbb-utóbb minden terv elkészül, majd letisztul és megvalósul.

Back to top