Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Díjmentes zöld zsák osztás április 6.-án

Tisztelt Lakosság!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi időpontban és helyszínen lehet díjmentesen átvenni a zsákokat:

Helyszín

Szigetmonostor Faluház, Árpád utca 15.

Időpont

2024.04.06  08.00-12.00

A zsákok átvételekor bemutatni szükséges a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a hulladékgazdálkodási számlát! Az előző időpontban tapasztaltak miatt, kérjük 11 óra után már ne érkezzenek az átvevőpontra.

Amennyiben a szerződött fél nem tudja a zsákokat átvenni, abban az esetben 3. személy részére meghatalmazás bemutatásával tudjuk biztosítani az átadást.

A megadott napokon Szigetmonostor lakosai a délután folyamán Pócsmegyeren is áttudják venni a zsákokat:

Pócsmegyer PRK Rendezvényház, Kossuth út 27

Időpont

2024.04.06  12.15-16.00

A zöld zsákok esetén az állandó lakosok 32 db, a nyaralósok 24 db zsákot vehetnek át. Amennyiben állandó lakosok nem rendelkeznek hulladék gyűjtő edényzettel, abban az esetben ők 52 db zsákot vehetnek át.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az idei évben a nyaralós szolgáltatással rendelkező ügyfeleknek, akik nem rendelkeznek edényzettel 26 db zsák átadását is biztosítjuk.

A nyaralós zsákok átvételét az NHKV Zrt vagy a  MOHU Mol Nyrt. által kézhez kapott számla levél bemutatásával tudjuk biztosítani.

Jelenleg egyeztetés folyik arról, hogy azok számára akik a meghirdetett napok egyikén sem tudták átvenni a zsákokat, milyen formában biztosítsuk az átvétel későbbi lehetőségét.

Vertikal Group Kft.

Back to top