Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Monostori Művésztelep

This event has ended

Legyél te is művésze a 6. Monostori Művésztelepnek! Nem kell mást tenned, mint a plakáton található információk alapján jelentkezned a monostorimuvesztelep@gmail.com címen keresztül.

A 2022. július 18. – augusztus 1. között, Szigetmonostoron megrendezésre kerülő, eddig közel harminc művészt vendégül látó, két hetes betonszobrászati alkotóműhely lehetőséget kíván adni idén először arra, hogy az alábbi felhíváson keresztül egy művész (aki már betöltötte a 18. életévét), meghívást kapjon a művésztelepre.

A Monostori Művésztelep szervezője, az AMKE (Art-Tér Művészeti és Kulturális Egyesület), együttműködve Szigetmonostor településsel, évről évre betonszobrászati alkotásokat készít a szentendrei-szigeti község kulturális és művészeti értékeinek gyarapítása céljából. Te is részese lehetsz ennek a folyamatnak.

Mindez számodra teljesen díjmentes, csupán egyetlen, a művésztelepen készített alkotásodba kerül, amelyen kívül még további, a saját tulajdonodba kerülő műveket készíthetsz.

Jelentkezésedet 2022. május 22-ig várjuk a monostorimuvesztelep@gmail.com címre. További információkat a jelentkezésről, szintén ezen a levelezési címen kérhetsz.

A művésztelep facebook oldala:
https://www.facebook.com/monostori.muvesztelep

A művésztelep szervezőjének facebook oldala:
https://www.facebook.com/artteregyesulet

A találkozás és a közös munka reményében:

Veres Balázs szobrászművész
Monostori Művésztelep művészeti vezetője

Kovács Attila kulturális szakember
Monostori Művésztelep szervezője

Back to top