Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Négy komp közösségi futás

This event has ended

Kedves Barátaim és Futótársak,

az elmúlt évek sikereire való tekintettel idén is megrendezzük a hazai country running egyik családias és bájos (több, mint) félmaratonját a Szentendrei szigeten. A táv és a pálya alig változott. A négy kompállomás között pirospöttyös bádogbögrés, kecskesajtos frissítéseken át vezet az út, erdőben, gáton, faluban.

Négy Komp Futás

Időpont : 2022. szeptember 17. szombat
Rajt: 10:00 óra

Táv: legalább 21 km 😊

A négy kompot összekötő útvonal: Nagydunasétány-Szentendrei út-Fő út – Kisduna oldali gát- Rév utca-Kossuth utca-Zrinyi utca-Monostori út. Az útvonalváltoztatás jogát fenntartjuk.

váltóhely kompfutás Szigetmonostoron

futás útvonaltervútvonal

„Menetrend”: Két kört futunk. Plusz edzőkör is lehetséges. Km-ként megjelöljük a távot és lesznek útbaigazító narancssárga nyilak, ágak is.

Csapatokat is örömmel látunk, de minden csapattag egyenként regisztráljon, így könnyen nyomon követhető. A váltóhelyre viszont magatoknak kell kijutnotok. A váltásra leginkább alkalmas helyek a frissítőpontok.

Időmérés: Nem lesz. Ha van kütyüd, lemérheted. Közös futás lesz a tájban, a táv megtétele és az együtt töltött idő lényegesebb.

Frissítés:Még mindig él a batyus frissítés lehetősége. Szeretjük a futókat, ezért elég sűrűn lesznek frissítőpontok- a tervek szerint négy – Minden kompállomás közelében lesz egy, (meglepetés frissítésekkel is készülünk). Ha egyéni frissítőket hoztok, akkor a megfelelő km- hez tartozó autó kiviszi a frissítőpontokhoz. Lehet bármi, amit szívesen fogyasztanál és lehet olyan, amit másnak is szánnál.

Kísérés: A kutyád is kísérhet. 🙂 Kerékpárral is jöhetsz, ha lerakod, vigyázunk rá. Futót és váltótársat is kísérhetsz vele. Kerékpáros kísérők/váltótársak kérjük, a frissítő- és váltópontoknál ne állják el az utat.

WC: Mind a négy komp állomáson megnyitjuk a mellékhelyiségeket, a rajtzónában kettő is lesz.

Gyülekezés : a Rendezvényközpont, Rajt és Cél a Horány-Alsógöd kompállomás melletti Piac téren, a Kacifánt Terasz előtt, ahol futóknak szánt menüvel várunk benneteket!

Parkolás: A rajtzóna a futóké. Kérjük, használjátok a kijelölt parkolókat!

Szintidő: amíg az utolsó futó be nem érkezik.

FONTOS:

Idén azért futunk, hogy csodálatos ultrafutónk, Bogár Jani futhasson a Spartatlonon és még utána is. Az összegyűlt pénzt neki utaljuk tovább.

Nevezési díj:

Az átutalás ERSTE BANK 11991119-94618000 számlaszámra történhet. A számla tulajdonosa Sarkadi Krisztina. A közlemény rovatba kérjük, írjátok be a neveteket vagy a csapat nevét és a „Kompfutás” kifejezést, valamint azt, hogy kértek-e számlát.

Lemondás: Ha valami miatt nem tudnál jönni, de már utaltál, akkor kérlek jelezd! Ugyanis átviheted a következő évre a nevezésed! Ha mégis szeretnéd visszakapni, akkor csak a verseny előtt 7 nappal, tehát 2022. szeptember 10-ig mondhatod le és kérheted vissza a visszautalást!

ONLINE NEVEZÉS és előreutalás. A pandémiás kockázat miatt kizárólag előre készített pontos összeggel vagy a fenti számlaszámra történő utalással tudtok.

Korai Nevezési Díjak::

AZ EARLY BIRD 2022 AUGUSZTUS 15-IG MÉG TAVALYI ÁRON TUD NEVEZNI!

Egyéni nevezésVáltó (2fő)Csapat nevezés (3 főtől)
5000 Ft9000 Ft10000 Ft

NEVEZÉSI DÍJAK 2022:

Egyéni nevezésVáltó (2fő)Csapat nevezés (3 főtől)
6000 Ft10000 Ft12000 Ft

Rajtszámátvétel: A futás napján, a helyszínen (Horányi Piactér) lehetséges. Online nevezettek 9:00 -9:30 között vehetik át arajtszámot. A helyszínen csak korlátozott létszámban tudtok nevezni!

Egyéb információ:: a facebook 4 komp oldalon ; ferryrunning@gmail.com címen.

Rendező-szervező-mindenes-főkompos: Sarkadi Sándor 70/3161897

Mindennek tudója: Mócsai Orsi 20/9760122

Back to top