Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

„Csobbanj Velünk!” utalványt kapott hat szigetmonostori gyermek

Molnár Zsolt, Szigetmonostor polgármestere átvette a hátrányos helyzetű gyermekek számára indított „Csobbanj Velünk!” kezdeményezés keretében a szigetmonostori gyermekek számára biztosított utalvány dr. Vitályos Eszter államtitkár asszonytól A kezdeményezés az UBM TRADE Zrt támogatásával 300 gyermeknek ingyenes kirándulást és kikapcsolódást biztosítja a balatoni Aqua Fun Parkok egyikében.

A térségünkben tizenhét települését érint ez a kezdeményezés. A döntés értelmében Budakalász, Csobánka, Dunabogdány, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Szentendre, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Üröm és Visegrád településeken élő fiatalok juthatnak el a magyar tengerhez.

A felajánlott jegyek lakosság-arányosan kerültek elosztásra, településünk számára 6 fő gyermek részére biztosít a program utazási lehetőséget.

Az egész napos program teljes költségeit, beleértve a le- és visszautazás költségét, a gyermekfelügyeletet és az egész napos ellátás költségeit is az UBM TRADE Zrt. támogatja.

Back to top