Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Intézményünk 28 férőhellyel működik, bölcsődének tervezett épületben, mely egy nevelési-gondozási egységből áll, 2 csoportszobával és a hozzá közvetlenül kapcsolódó kiszolgáló helyiségekkel, fürdőszobával, gyermeköltözővel, külön bejárattal, valamint udvarral. Bölcsődénkben a nevelés, gondozás eszközei szakmailag tudatosan tervezettek, pedagógiailag célszerűen kialakítottak, megfelelnek a mai, modern kisgyermeknevelés elvárásainak. 

Csoportszobáink alapterülete 45 m2, ami 12-14 gyermek nevelését teszi lehetővé. Déli fekvése világos, napfényes környezetet biztosít. A szobák berendezése gyermekközpontú, hangulatos, otthonos, esztétikus. A csoportszobák elnevezése „Mókus / Nyuszi”. A Mókus csoportban terrakotta a Nyuszi csoportban zöld szín a domináns a semleges beige árnyalat mellett. A játékeszközök a gyermekek életkori sajátosságainak és egyéni fejlettségi szintjének, valamint a szakmai előírásoknak megfelelően vannak összeválogatva.

fürdőszobák közvetlenül kapcsolódnak a csoportszobákhoz és a gyermeköltözőkhöz. Bennük minden használati eszköz – pl. mosdó, törölközőtartó, tükör stb. – a gyermekek önállóságra nevelését segíti.

gyermeköltözőkben barátságos környezet fogadja a bölcsődébe érkező és távozó kisgyermekeket és szüleiket. Minden gyermek számára jellel ellátott szekrény biztosított a ruhák és egyéb használati eszközök tárolására. A gyermekek saját ruhájukban vannak. Eldobható pelenkát, törlőkendőt, kenőcsöt a szülők biztosítanak a számukra.

Az intézménynek saját főzőkonyhája van, HACCP rendszerben biztosítjuk a kisgyermekek étkeztetését. Bölcsődénk rendelkezik még ebédlővel, ezen kívül raktárakkal és irodákkal.

Back to top