Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tüdőszűrés Tahitótfalun

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Tahitótfalu községben 2021. november 29-től 2021. december 3-ig tüdőszűrés lesz az alábbi időpontokban: hétfőtől-péntekig 8:00-18:00. Tüdőszűrés helye: Népház

 A szűrővizsgálatot az idei évben is digitális géppel fogják végezni, mely az egészségre ártalmatlan. Kérjük, egészsége érdekében éljen a lehetőséggel!

A szűrővizsgálat:

  • 40 év feletti lakosoknak évente egy alkalommal ingyenes a vizsgálat.

Az eredményt személyesen át lehet venni, Egészségügyi Intézmény 2000 Szentendre, Kanonok utca 1. szám alatt.

Amennyiben postán kéri az eredményt abban az esetben 1.700.-Ft a vizsgálat díja, mely az OEP által országosan elrendelt összeg.

A befizetés a szűrőállomáson kapható, a postán befizetendő csekken történik.

Kérjük saját címre felbélyegzett, megcímzett válaszborítékot mellékeljenek!

  • 40 év alatti lakosoknak a vizsgálat díja 1700 Ft. A befizetés a szűrőállomáson kapható, a postán befizetendő csekken történik.

Kérjük saját címre felbélyegzett, megcímzett válaszborítékot mellékeljenek!

  • 18 év alatti lakosoknak a szűrés ingyenes, de beutaló és szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. Kérjük saját címre felbélyegzett, megcímzett válaszborítékot mellékeljenek! 

A törvény által kötelezettek, illetve a 18 évnél idősebb tanulóknál, akiknek az oktatási törvény ezt előírja, a vizsgálat ingyenes.

A vizsgálaton szájmaszk használata kötelező!

Kérjük, a vizsgálatra hozza magával személyi igazolványát, TB kártyáját, illetve ha van, az előző évi tüdőszűrő igazolást!

Back to top