Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zöldhulladékgyűjtő zsákok pótosztása – A DTKH közleménye

Tisztelt Lakosság!

Társaságunk 2023.05.31-ig újabb lehetőséget biztosít azoknak a lakosoknak, akik akadályoztatásuk vagy tájékozatlanságuk miatt nem tudták azokat átvenni.  

A zsákok átvételére lehetőségük van 2023.04.25 – 2023.05.31-ig minden keddi napon az alábbiak szerint: 

7:30-11:30 időintervallumban Szigetmonostor, Piac tér területén, rossz idő esetén a Kacifánt étteremben biztosított helyszínen

12:00-16:00 időintervallumban Pócsmegyer, Napsugár tér helyszínen 

 A zsákok átvételekor szükséges bemutatni a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a hulladékgazdálkodási számlát!

Mindkét település lakosai mindkét településen át tudják venni a zsákokat. Tehát Pócsmegyeri lakos délelőtt Szigetmonostoron is átveheti, vagy Szigetmonostori lakos 12 óra után Pócsmegyeren is átveheti azokat.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy azok a lakosok, akik a pótosztás alkalmával sem veszik át a nekik járó zsákokat, nem tudunk újabb lehetőséget biztosítani állandó ügyfélszolgálatainkon sem

Amennyiben az ingatlan tulajdonosa vagy a szolgáltatás számlafizetője személyesen nem tudja átvenni a zsákokat, úgy azt meghatalmazottja is megteheti érvényes meghatalmazás bemutatása és személyazonosság igazolása után.

Ehhez a meghatalmazottnak a csatolt meghatalmazást kitöltve, aláírásokkal ellátva szükséges leadni és személyazonosságának igazolása után átveheti a zsákokat.

Back to top